Летен лагер Камчия

Такемусу Айкидо България организира спортен лагер от 24 Юли до 31 Юли в спортен комплекс „Камчия”. Той се намира на около 25 км. южно от гр.Варна в една от най-живописните части на българското черноморско крайбрежие - устието на река Камчия, непосредствено до природния резерват под защитата на Юнеско,  сред лонгозна гора близо до плажната ивица. Условията за спорт и отдих са прекрасни, тъй като той отговаря на всички олимпийски  стандарти, включващи лекоатлетическа писта, многофункционални игрища за футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса и тенис на корт, плувен басейн, зали за тренировки.

В комплекса се намира лечебно-диагностичния и балнеологичен център "Здравец". Той предлага всестранна физиотерапия и рехабилитация, топлотерапия, лечебна кал; водолечение - подводен масаж, перлени вани и тангентори.

Плажът на Камчия е в непосредствена близост и е под контрол на комплекса. Той е един от най-живописните на българското  крайбрежие - широката плажна ивица е снабдена с тенти, душове и съблекални, площадки за футбол и волейбол. За осигуряване на безопасността работят спасителни постове и медицински пункт. Охрана и камери подсигуряват 24 часовия безопасен престой.

Като допълнителна програма предлагаме:

  • Разходка с лодка по река Камчия и запознанство с уникалния биосферен резерват, защитен от Юнеско, разположен на южния бряг на реката
  • Екскурзия в морската столица на България - град Варна и посещение на варненския исторически музей и делфинариум
  • Планетариум и музей на космонавтиката
  • Славянска беседа, лагерен огън, детски дискотеки и концерти

 

Цена на ден - 65 лева с включени три хранения на блок маса, нощувка, спортни зали и плаж. Предлагат се и семейни пакети с намаления на деца до 12 години.

 

Разпространение на принципите в Айкидо. Всичко това ще бъде обяснено на татами.     Виж още